Водещ

Тя е един от най-обичаните и доказали се телевизионни водещи. Човекът, на когото хиляди зрители се доверяват за най-важните теми от света и страната. Жената, която неведнъж е доказвала ангажираността си към различни социални кампании и продължава да бъде посланик на каузите, които правят света по-добър.  

Това е Ани Салич – лице на Новините на Нова, посланик на най-новата социално-отговорна инициатива на медията – Game Changers, както и лице на предаването „Извън новините”. 

„Ако имам камера в ръцете си и с нея трябва да заснема най-важните моменти, ще покажа как минава работният ми ден, как прекарваме семейните празници и какво мислят за живота хората, които срещам по улиците”, признава водещата, която всяка неделя ни среща с различни известни личности, за да ги представи по един нов и нестандартен начин – чрез видео дневника, който те сами правят за себе си и своя живот. 

Вдъхновена от концепцията на предаването, Ани Салич смело повдига завесата над своя свят извън студиата и камерите. Като малка мечтаела да стане археолог… и телевизионна водеща. Споменът за детството я връща и към любимото й място тогава – зоопарка и парка с езерото Бачиново в Благоевград. Днес обаче, личната класация за любими места се оглавява от къщата в Рударци, където обожава да се събужда под звуците на птиците. Вярна на македонския си корен, споделя и коя е песента, която обичат да пеят цялото семейство – „Македонско девойче”.

Ако от екипа на „Извън новините” обещаят да й изпълнят една нейна мечта, би си пожелала едно – да пътува около света в продължение на цяла година. Но задължително с любимите хора, защото „сама не мога да съм щастлива”, твърди тя. Затова любовта и благодарността към семейството си се старае да доказва постоянно – с грижата за тях и важните жестове… като любимата закуска например, която приготвя, винаги когато може – бухти с мед и хубаво сирене.