Епизод 5 / Сезон 2

Епизод 5 / Сезон 2

Маргарита Хранова в „Извън новините“

Добра или лоша свекърва е Марги Хранова, наказвала ли е синовете си като малки и кара ли се на двамата си внука? Всичко това ще разберем само в „Извън новините“ с Ани Салич. Каква е певицата извън сцената - в ролята на майка, баба, съпруга и домакиня, ще разберем от нейните видеодневници. За шофьорските й подвизи ще разкажат нейните приятели, а дали е фурия в кухнята ще разкрие синът й.    

Самата Марги ще отвори семейната им къща в Брезник, а жителите на малкото градче ще разкажат за срещите си с нея – от къде си пазарува и с кого пие джин с тоник. Дали Марги е била палаво дете, ще е я издаде по-големият й брат, както и защо се е налагало той да й взима дрехите през терасата преди едно турне.

В откровен разговор за дългогодишната кариера, безбройните награди и възможно ли е истинско приятелство в музикалните среди, ще разкажат Здравко от дует „Ритон” и певеца Михаил Белчев. Преподавателката й от Консерваторията Ирина Чмихова ще разкаже за първите професионални стъпки на Марги и кои са качествата, които я правят толкова успешна певица през годините.  Най-емоционалната среща за естрадната певица е с нейното семейство – двамата й сина, снаха й и един от внуците й. 

Всички най-интересни и лични истории от живота на Марги Хранова гледайте в „Извън новините” с Ани Салич в неделя, 12 октомври, от 14.30 ч. по Нова.