Епизод 3

Епизод 3

Белослава гостува на Ани Салич

Едно женствено мъжко момиче, без грим и преструвка – такава ще видят зрителите Белослава в третия епизод на „Извън новините” по Нова. Първата дама, приела предизвикателството на водещата Ани Салич да заснеме свой видео дневник, ще го направи с лекотата, с която омагьосва нейната музика. 

Белослава ще отведе на пътешествие в своя свят – семейството, музиката, приятелствата, пътуванията, хубавата храна и дори Канарските острови. Ще признае, че е влюбена в съпруга си от 6-и клас, а той няма да скрие, че и до днес продължава да я ревнува. Зрителите ще видят и майка й Анета Сотирова, която ще разкаже предава ли се артистичността по наследство, кога разбира, че дъщеря й има талант и какво е било отношението й към първите любовни трепети. 

Изключителна певица, впечатляващ кулинар и мързелив сърфист – пред Ани Салич певицата ще признае, че именно сърфът е нещото, което е опитала, но категорично не умее. В това зрителите ще се убедят и от нейния видео дневник, който ще отведе до Канарските острови, където прекарва ваканцията си заедно със съпруга и дъщеря си.
 
И още – какво се крие в един стар спор между нея и Ути на тема „по-добрата вишновка”; какво ще сподели Део за футболните й умения, включване от Лондон и Америка, за да видим певицата през очите на Лили Йончева и най-добрата й приятелка от детството.