Епизод 4

Епизод 4

Орлин Горанов гостува на Ани Салич

Актьор, моряк, разказвач на вицове, рицар тамплиер - това са само част от лицата на един човек, когото всички познаваме като музикален изпълнител. Орлин Горанов застава пред камерата на „Извън новините”, за да ни покаже живота си такъв, какъвто e.

Изпълнителят на „Светът е за двама” ще опровергае името на най-емблематичната си песен, за да срещне не с една, не с две, а с пет важни за него жени – дуетната му половинка от „Детски спомен” Кристина Димитрова, Маргарита Хранова, Мариана Попова, съпругата му Валя и дъщеря му Жаклин. 

Освен в компанията на много дами, зрителите ще го видят и в непознати роли. Със своето видео той ще отведе на сцената на Сатиричния театър, за да се превъплъти в ролята на анестезиолог и за да докаже, че несправедливо не е бил приет в НАТФИЗ преди години. Истински джентълмен и още по-истински рицар – такъв ще се окаже Орлин Горанов, който покрай близкия си приятел Андрей Баташов става част от Ордена на рицарите тамплиери от Йерусалим. 

Главният герой в „Извън новините” обаче няма да спре дотук и ще отведе дори на военния плац, за да разкаже каква е връзката му с Ансамбъла на въоръжените сили и защо вече си е спечелил славата на най-добрия разказвач на вицове в редиците на българската армия. Накрая, но не последно място – заедно с него ще отплаваме в открито море – най-новата страст на Орлин Горанов.