Епизод 6

Епизод 6

Къци Вапцаров гостува на Ани Салич

Едно пораснало дете ще бъде специален гост в „Извън новините” в деня на детето, 1 юни. Къци Вапцаров ще застане до водещата Ани Салич, за да отведе зрителите на пътешествие в своя свят, изпълнен с ентусиазъм, работа, неподправени емоции и щури моменти.

Пред ефира на Нова той ще покаже своя начин за преподаване на история – не чрез скучни методи, а чрез влизане в образ и имитация на самия Тодор Живков. Камерата ще го разкрие и в много други образи – ще го видим в отлична физическа форма на нивата в Гърция, където заедно със семейството си усилено сади домати. Зрителите ще видят и детето у Къци, което рядко е спокойно – кара колело, тича към морето, играе с децата – винаги с търпение и въодушевяващ подход. Не по-различен е той у дома, където игрите и забавленията успешно съжителстват с ясни правила и принципи. 

Водещата Ани Салич и екипът на „Извън новините” ще върнат мистър „Риск печели, риск губи” назад с 20 години, когато заедно с момичетата на късмета преодоляват трудностите и постепенно изграждат приятелство, което продължава и до днес. Видео дневникът му ще отведе и зад кулисите на „Като две капки вода”. Освен това той ще срещне с най-верните му приятели и най-важните за него хора – леля му, изиграла особено важна роля при неговото отглеждане, баща му, чиято изповед в ефир ще го развълнува изключително много, съпругата му и негов верен съучастник в игрите, както и тримата му сина.

И още – как се забиват 50 колчета с домати за нула време, история с фунийки, една сбъдната мечта и запис в звукозаписно студио под звуците на рокендрола. Гледайте „Извън новините” в неделя, 1 юни, от 13.30 ч. по Нова с любимеца на малки и големи, порасналото дете Къци Вапцаров.