За предаването

Аз обичам България / сезон 4

 

Четвъртият сезон на най-българското и позитивно развлекателно предаване "Аз обичам България" ще изненада зрителите с нови и атрактивни предизвикателства. Основният регламент на шоуто се запазва, като два отбора от трима популярни и обичани българи, водени от смелите и непреклонни капитани Андрей Слабаков и Юлиян Константинов, ще преминават през различните кръгове на играта. Те ще демонстрират пред зрителите не само своите познания за род и родина, но и уменията си в различни изкуства и занаяти. Капитаните са винаги едни и същи, а останалите членове на тима се сменят всяка седмица.

Водещ на "Аз обичам България" е очарователната Евелина Павлова, която не само трябва да накара отборите да се чувстват като у дома си, но и да успокоява капитанските страсти и да окуражава участниците да продължават напред в състезанието.

История, кино, музика, бит, култура и традиции, всичко, което ни кара да сме горди, че сме българи и, разбира се, голяма доза забавление и смях. Това е във фокуса на най-българското предаване "Аз обичам България" и през четвъртия сезон.

"Аз обичам България": неделя от 16.00 ч. по NOVA