За предаването

Dancing Stars

Албена Денкова и Калоян са големите победители в Dancing Stars 2014. Двамата завоюваха титлата Крал и Кралица на бала в оспорвана финална надпревара с Михаела Филева и Светльо.

15 звездни двойки, три месеца, изпълнени с радост, болка, сълзи от вълнение и танци - това е Dancing Stars. Четири десети от процента беше разликата между Албена Денкова и Михаела Филева, но зрителите решиха кой да грабне мечтаната купа.

Световната шампионка на леда се превърна в шампионка и в танците на най-бляскавата сцена в телевизионния ефир. „Винаги съм вървяла напред с българското знаме. Навсякъде се чувствам на гости, а тук съм си у дома. Тази купа я заслужават всички участници в Dancing Stars и искам да я споделя с тях”, заяви Албена развълнувана на финала.

Водещи на шоуто бяха очарователната Александра Сърчаджиева и невероятният Калин Сърменов. Отново четирима и отново безпогрешни в своята преценка за танците бяха членовете на журито - експертът и треньор по състезателни танци Галена Великова, златното момиче Илиана Раева, неповторимият Алфредо Торес и обичаният български актьор Христо Мутафчиев.

Продуцент на предаването е Old School Productions. 

 

Ексклузивни бекстейдж видеа можете да гледате във Vbox7.com.

Целите епизоди от предаванията можете да гледате в NovaPlay