Големите малки

За предаването

Големите малки

Големите малки 

Телевизионен формат на УНИЦЕФ България и NOVA


Водещи: Мария Игнатова и Алекс Раева


УНИЦЕФ България и NOVA отново обединяват усилията си в подкрепа на българските деца. Те ще представят благотворителния спектакъл „Големите малки“, в който осем талантливи деца ще учат осем популярни личности на нови артистични умения. 

Талантливите деца ще оценяват и коментират изпълненията на звездите, а зрителите ще могат да гласуват за своя фаворит чрез изпращане на дарителски SMS. Изпълнителят и неговият ментор, събрали най-много дарителски SMS-и, ще бъдат обявени за любимците на публиката и ще получат специално отличие. Всички събрани средства от благотворителното събитие ще бъдат предназначени за каузите и програмите на УНИЦЕФ, подкрепящи децата в България.   
В спектакъла ще участва и обичаната актриса и национален посланик на УНИЦЕФ в България Елена Петрова. Специален поздрав ще отправи и най-новият посланик на добра воля на УНИЦЕФ в България -  оперната певица Соня Йончева, както и българската актриса с номинация за „Оскар“ Мария Бакалова. 

Зрителите ще имат възможност да подкрепят мисията на УНИЦЕФ за децата на България на dari.unicef.bg или с месечни дарения от 5 лева, като изпратят SMS с цифра 5 на 1021.

Гледайте „Големите малки“ на 29 януари, събота, от 20:00 ч. по NOVA