За предаването

Един за друг - сезон 3

Третият сезон на риалити формата „Един за друг“ се завръща тази пролет по NOVA с романтични емоции и 13 интересни двойки, готови да тестват силата на любовта си.  

В „Един за друг" участниците ще бъдат изправени нови предизвикателства. Те ще тестват не само колко добре се познават, но и дали притежават необходимите физически и психически качества, които могат да им осигурят победата – адаптивност, креативност, пресметливост, бързина и сила. 

Колко добре се познават, дали връзката помежду им е толкова силна и дали ще се променят отношенията им, зрителите ще могат да проследят от февруари в ефира на NOVA.

В ролята на водещ в на „Един за друг“ зрителите ще видят любимия Емил Чолаков, който отново ще преживява всички емоции заедно с двойките и с неподправеното си чувство за хумор ще извърви пътя до победата с тях. 

По време на предаването участниците ще имат възможността да разкрият неподозирани до този момент страни от своя собствен характер, както и от този на своята половинка, а на финала двойката-победител ще спечели от 50 000 до над 100 000 лв.

Кои ще бъдат новите претенденти за наградата и на какво ще бъдат готови, за да покажат любовта си един към друг?

Не пропускайте третият сезон на „Един за друг“, всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.