За предаването

Игри на волята - сезон 5

Най-екстремното риалити се завръща, за да изпита за пети път ще изпита ума, волята и физическата устойчивост на участниците, а арената на битките отново ще покаже най-красивите и магични местности на българското Черноморие в близост до Царево. Водещи на "Игри на волята - сезон 5" и тази година са актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които отново ще преведат участниците през епичните битки и ще проследят техните взаимоотношения. 

Приключенското риалити обещава много емоции, драматични обрати и изпитания на ръба на човешката издръжливост. А арената ще предложи на зрителите нови по-вълнуващи приключения и мащабни, изпипани до последния детайл игри. Ще успее ли добрата физическа подготовка на състезателите да надделее над тежките метеорологични условия и невероятното психическо натоварване?

Екстремният колумбийски формат Desafio е едно от най-горещите предложения на световната сцена. В България той се отличава с мащаб и индивидуалният почерк при избор на локации. Стартът на „Игри на волята“ бе даден през 2019 година и четирите сезона досега се превърнаха в истинска сензация за българската аудитория.

Гледайте пети сезон на "Игри на волята: България" от 2 септември по NOVA.