За шоуто

Любимото шоу за имитации „Като две капки вода“ ще отпразнува юбилеен сезон в ефира на NOVA с изненадващи превъплъщения и необикновени имитации. Водещи на 10-ото издание на уникалния формат ще бъдат Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков, който се завръща в предаването специално заради годишнината.

Този сезон в надпреварата за най-добър имитатор ще се включат не традиционните осем, а цели девет нови звезди. През пролетта феновете на шоуто ще имат възможност да се насладят на изпълненията на четири талантливи певици и петима невероятни актьори. Алисия, Есил Дюран, Крисия и Мариана Попова ще завладеят сцената на „Като две капки вода“ с вокалните си умения. А актьорите Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов, ще опитат да докажат, че за една перфектна имитация са важни не само гласовите, но и актьорските умения.

Артистичните изпълнения на всички участници ще бъдат оценявани от любимото трио на зрителите – Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки. В юбилейния сезон във всяко предаване към тях ще се присъединява и четвърта гост-звезда.