Изборът на журито наскърби една от кандидатките

Конкурсът за красота Miss VIP Brother предизвика много противоречиви реакции. От радостни възгласи и усмивки до сълзи в очите на някои от кандидатките. Но избора на журито е категоричен и е базиран не само на перфектните мерки на дамите в Къщата, а и на други техни достойнства или недостатъци.

Шеф Петров, Цуни, Антон и Дани Милев определиха за най-красива дама в Къщата Енджи Касабие, а на второ и трето място се наредиха Алекс Богданска и Мария. Изборът между красавиците определено е бил труден, но решението на журито успя силно да разстрои  Джулиана Гани. 

Мис Силикон дори се разплака и призна пред Big Brother, че чувства наранено достойнството си, защото до сега не се е явявала на нито един конкурс, в който да не спечели. Утеха все пак тя успя да намери в приятелското рамо на Антон, а кавалерът Дани Петканов я номинира за най-атрактивна и й връчи специално изработена от него награда.

Благодарение на милите си Съквартиранти, Мис Силикон разбра, че не са важни титлите, а приятелите, които да ти помогнат в труден момент!