Ваня Костова получи протекция за следващите номинации и ще бъде защитена от изгонване следващата седмица

Нора Недкова напусна Къщата на VIP Brother 2018! Такава бе волята на зрителите на NOVA. Непосредствено след като излезе от Къщата, Нора бе посрещната от Ники Кънчев, който й даде възможността да спаси един от Съквартирантите от изгонване посредством "вълшебния" щит на SDI. Младата красавица заяви, че според нея, единственият човек, който заслужава да спечели това шоу, е Ваня Костова и съответно даде на нея защитата от изгонване за следващите номинации. Нора заяви, че единственото, за което съжалява е, че не е успяла да покаже повече от своето "вътрешно аз".

Реакциите след напускането на Нора бяха бурни - едни се радваха, други изпитаха разочарование, а трети планираха следващите си тактически ходове. Кой как реагира ще видим днес в епизода на VIP Brother "Женско царство" 2018.

Ще станем свидетели и на мисия "Бедрок" - Биг Брадър изпрати Съквартирантите в Каменната ера, където ги очакваха тежки камъни за преборване. Отборният дух бе сломен, но не от първобитните сечива, а от острите думи на Кулагин и драматичните реакции на Диона. Кои от Съквартирантите прекараха нощта на открито и кой показа вътрешната си сила, ще разберем довечера от 21:00 часа само в ефира на NOVA!