Кулагин поиска среща с адвокат

В последните няколко дни атмосферата в Къщата на VIP Brother бе изключително напрегната, а правилата за съжителство на Съквартирантите бяха неколкократно нарушени. Новосъздалите се извънредни ситуации доведоха до светкавични номинации, които ще видим тази вечер от 21:00 ч. в LIVE епизода на предаването.

В понеделник Кулагин получи най-висок зрителски вот и правото да защити себе си или друг съквартирант с щита на SDI. Валентин избра да даде протекцията си на Ричард и днес той няма да може да бъде номиниран от Съквартирантите си. Дали не сбърка Кулагин и няма ли той отново да е най-номинирания, ще разберем тази вечер.

Седмичната Мисия "Окото на зрителите" продължава да изненадва Съквартирантите. Поредната избрана от "Окото" бе Мира. Довечера ще видим как се справи тя със задачата, дадена ѝ от феновете на VIP Brother и защо се стигна до сълзи по време на изпълнението ѝ.

Какво провокира Веселин Плачков да изгуби контрол, къде е границата и какво се случва, когато тя бъде прекрачена, защо Валентин Кулагин пожела да се срещне с адвокат и какво е финалното решение на Big Brother ще разберем в 21:00 ч. само в ефира на NOVA.