Ричард отново получи щита на SDI, не може да бъде номиниран и тази седмица

Диона е поредният Съквартирант, който напусна Къщата на VIP Brother. Рапърката събра най-малко положителен вот от зрителите и приключи участието си. Пред Ники Кънчев тя сподели, че е щастлива, но съжалява, че не са я разбрали. Диона избра отново Ричард да получи щита на SDI и по този начин мистър София, отново е спасен. „Ричард лъвското сърце“, възкликна Ники Кънчев.

По време на живото предаване днес, номинираните Съквартиранти отново трябваше да застанат пред всички и да отговарят на техните въпроси в „Пощата на номинираните“.

Стефан беше питан за поведението си и нрава си и защо постоянно спори с другите, мъжът на Гала сподели, че е директен в отношенията си с хората. Наско сподели, че е затворен човек, но вече се е отпуснал и е готов да се покаже, както и потвърди, че Мария Илиева му е помогнала в кариерата. Розмари каза, че не харесва Ричард, а обича приятеля си, както и сподели, че не се прави, че не разбира. От своя страна Диона каза, че не е в Къщата, за да налага мнение и също като Наско не може за толкова кратко да показва себе си пред непознати. Според Петко лидери в Къщата са Стефан и Константин, а Кулагин не може да се промени и според него той има диагноза и е убеден, че навън гримьорът не се държи по този начин. Ева не успя да убеди Съквартирантите и Биг Брадър, че е говорила срещу Мира в името на шоуто. Биг Брадър я помоли от тук нататък да се опита да е искрена.

Новата мисия на Съквартирантите е „Утопия“, за която днес бяха облечени различно и Биг Брадър ги наричаше с други имена. Повече за мисията, ще разберем утре по време на поредния епизод на шоуто от 21:00 часа по NOVA.