Стефан Николов

Роден град:  Пловдив

Образование:  Висше

Възраст: 41 години

Зодия:  Овен

Семейно положение: Юридически - разведен; фактически - обвързан

Професия: Собствен бизнес - производител в промишленото пчеларство; предприемач; инвеститор, ангажиран в електромобилното популяризиране у нас, част от екип със собствен хардуерен продукт - зарядна станция за електромобили и четирите основни сайта за ел. коли в България; част от екипа на Българската федерация по турнирен покер, налагащ определянето на играта като мисловен спорт, а не хазарт.

Вредни навици: 

Хобита и интереси: Лов, риболов, бокс, голф, отглеждане на кучета, отглеждане на пчели, разнообразна литература, наблюдаване и изучаване на непознати ситуации, спорт, отдих

Опиши себе си с няколко думи: 

Най-добрите думи, които са казвали за теб: 

С какво се гордееш: С 20 години лична метаморфоза

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата:

Дата на напускане: 02.11.2018

нямам

Мъжът до Гала казва за себе си, че не може да бъде вкаран в една визитка. „Аз ще бъда с една главна роля и 16 поддържащи. Много от нещата ще се определят от мен, дори да не става ясно, ще диктувам нещата“, казва Стефан.

За женското царство споделя, че живее с кралица. Не се притеснява, че го определят като Стефан на Гала. „Блокът ни е известен като „блока на Гала“ и кварталът е „кварталът на Гала“. „На кафе“ е най-известният кошер в българския ефир, женското царство там ме смазва“.

Стефан е самоуверен, определя се като средностатистически жител от куртоазия, но смята, че е изключително способен, особен и надарен. Влиза във VIP Brother, за да го спечели. „Ще се видя с 15 души, които не познавам, 70% няма да харесам. Дразни ме всичко и имам нисък праг на търпимост. Най-мразя да повтарям - няма по-голям бунтар от мен там“, завършва Стефан