Валентин Кулагин

Роден град: Хасково 

Образование:  Висше - моден дизайн

Възраст: 

Зодия:  Дева

Семейно положение: неженен

Професия: гримьор

Вредни навици: нямам

Хобита и интереси: 

Опиши себе си с няколко думи: Аз съм дете индиго с ултравиолетова аура, превърнало се в повелител на красотата. Допускам, че съм най-доброто нещо случвало се на човечеството през последните 100 години.

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Казват, че съм най-добрия в професията си, а доста често ме наричат магьосник и трансформатор на съдби.

С какво се гордееш: С нещата, които съм постигнал абсолютно сам. С възхода в професията ми.

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Красотата, доброто настроение и провокацията. Четката за грим, любимият ми парфюм, моята козметика

Дата на напускане: 15.10.2018

Състезавам се единствено със себе си

Кулагин смята за себе си, че е създателят на красотата в тази държава. „Да бъдеш най-добрия гримьор е равносилно на да бъдеш най-добрия адвокат, най-добрия сърдечен хирург. Бог и майка ми са ме дарили с невероятен ген, нямам нужда от почти нищо, за да поддържам визията си перфектна“, споделя Валентин.

Определят го като гримьора на звездите. „Работил съм с много от тях, но в момента нямам желание да работя с такива. Нямам нужда от снимки с тях и нямам нужда те да ме рекламират. Не съм звезда, но съм ВИП, защото съм важна за обществото личност. Аз съм човекът, който създава образа на една жена в най-важните дни от нейния живот-  нейното дипломиране и нейната сватба“, разказва за себе си Кулагин.

Твърди, че не понася простотията и наглостта и ако има такива хора в Къщата, ще ги посочи. „Ще имат два варианта: или да играят по моите правила, или да ги накарам да играят по моите правила. Мога да запаля Къщата, самото ми присъствие е един голям пожар“.