Нора Недкова

Роден град:  Варна

Образование:  Средно ( в процес на завършване на висше )

Възраст: 24 години

Зодия:  Везни

Семейно положение: неомъжена

Професия: Частен бизнес

Вредни навици: Цигари и прекалена суетност

Хобита и интереси: Да пътувам и опознавам различни култури

Опиши себе си с няколко думи: Добра, забавна, много откровена, справедлива

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Че съм едно изключително добро и умно същество

С какво се гордееш: С това, че съм изключително борбена, не се предавам въпреки трудностите в живота. Често падам, но след това се изправям и продължавам. Гордея се, че въпреки времето, в което живея съм успял да запазя морални ценности.

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Телевизор, кола

Дата на напускане: 17.09.2018

Върви напред, възхищавай се от себе си и никога не се предавай!

„Когато бях малка, мечтаех да бъда известна. Знаех, че съм родена да бъда звезда, защото звезда не се става - звезда се раждаш. Знам, че съм на точното място, само съм объркала държавата, в която съм се родила. Трябваше да се родя в Латинска Америка! Кръвта ми кипи като на една латиноамериканка, защото аз съм гореща, страстна, непокорна“.

Нора смята, че жените й правят мръсно, защото й завиждат. „Те са Барбита без емоции, а аз съм щуро и диво Барби“.

Смята, че е мит, че красивата жена е глупава и че това е измислено от мъж, който не може да даде всичко на една жена. Смята също, че жените не са материалистки. „Аз не познавам богат мъж, който да каже, че жените са материалистки, това го казват само бедните мъже“. Влиза в Къщата, защото иска да види какво е да си по-търпелив към останалите и да можеш да се съобразяваш. „Но аз само ще го видя - никой не е казал, че ще го правя.“

Готова е да бъде директор - смята, че е родена да е на висока позиция. „Кралицата не знам дали ще бъда, но не съм и слугиня, и по средата не съм, не съм и придворна. Абе, направо съм си Кралица да ви кажа“.