Ванко 1

Роден град:  Пловдив

Образование:  Средно

Възраст: 43

Зодия:  Овен

Семейно положение: женен

Професия: Рап изпълнител

Вредни навици: Не се храня както трябва

Хобита и интереси: Футбол и фитнес

Опиши себе си с няколко думи: Емоционален, интелигентен, добър човек

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Че съм легенда в моя стил

С какво се гордееш: С децата си и със себе си

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Златният ми ролекс

Дата на напускане: 25.09.2018

Само Божията присъда има значение

Ванко едно смята, че е единственият български изпълнител, който отговаря на изискванията на американския шоу бизнес. „На нивото съм на 50 Cent и The Game, само че съм роден в България. Ако бях американец, само с биографията си щях да съм мултимилионер. Без да се тупам в гърдите, мисля че основните успехи на тази музика са благодарение на мен, помогнах на много хора и създадох наистина звезди – Лошите, г-н 100 кила... Аз съм човекът, който помогна на Николета Лозанова да стане най-известната жена в държавата“, казва Ванко 1.

Смята себе си за мега мъжкар и мърсотиите, които му правят, го амбицират да докаже какво качества има. Може да е добър и внимателен, но и брутален. „Ако не искам да направя нещо, няма да го направя . Ако Биг Брадър ме накара да се облека като балерина, като жена, още отсега го заявявам, че няма как да стане, а дали ще бъда най-номинирания в историята на VIP Brother, дори в световен мащаб, на мен наистина ми е през... знаете през къде“.

В женско царство си представя 15 жени, които се мразят по 600 пъти в минута. „Според мен женско царство съществува само по книгите. Искат изкуствено да ни наложат, че половете трябва да се изравнят. Аз не виждам нищо срамно от това жената да стои по -ниско от мъжа. Нека всеки да си знае мястото и ролята в живота“, казва Ванко 1.