Божана Кацарова

Роден град:  София

Образование:  Висше

Възраст: 29

Зодия:  Лъвица

Семейно положение: Имам, да

Професия: Бо-хем, като Бо-жана

Вредни навици: Много обичам да ми е много хубаво и още по-лошото е, че обичам и на другите около мен да им е много хубаво. ОК и съм в топ 3 на най-разхвърляните хора в света.

Хобита и интереси: Летища и самолетни билети

Опиши себе си с няколко думи: 29, f, sf

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Те може и да са казвали, нека видим след 2 месеца какво ще е положението :)

С какво се гордееш: С това, че съм оправно момиче

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Четка и паста за зъби!!! За всичко останало грам не ми пука, нали съм оправно момиче.

Дата на напускане: 02.11.2018

Вафла Мото

Божана е готвила за президенти, артисти и много богати хора. „В момента се възстановявам от най-великото приключение, което ми се беше случвало до момента - бях селектирана за частен готвач на най-богатата жена в Хонг Конг и шестата най-богата жена в света. За последните 3 месеца имам навъртани 75 000 километра – Токио, Ибиза, Лондон, Португалия, Франция, цялата Френска Ривиера, Сардиния, Корсика“, споделя Божана.

Твърди, че забавлението го е измислила тя и обича да й е шумно и забавно. „Имам и друга страна - на сутринта на следващия ден, когато не обичам да се виждам с никакви хора. Може да стана даже леко зла, но това е само докато изкарам токсините от тялото си, след това всичко се връща по старому“.

Влиза в Къщата, защото иска хората да видят, че е повече от „кухненски робот пасатор“. „Let’s make Big Brother great again. Освен това от доста време не съм печелила телевизионен формат“.