Връзката на София и Димо се разклаща заради ревност, а Симона се опитва да спаси болната си приятелка

Всичко се връща – този урок ще научи Стела в епизодите на „София – Ден и Нощ“ тази седмица, от понеделник до петък, в 22.30 ч. по NOVA. Точно когато съдбата най-накрая е благосклонна към нея, сестрата на Дани ще разбере, че рано или късно човек плаща за нещата, които е извършил.

Симона продължава с опитите да помогне да съквартирантката си Габи да се справи с булимията. С всеки изминал ден обаче дъщерята на Боби осъзнава, че трябва вземе съвсем крайни мерки, дори с риск да предаде доверието на приятелката си.

Нови приятели пък намира София. Това са група музиканти, които се настаняват в хостела. Младите артисти разведряват обстановката, но именно те се превръщат в причина за първите прояви на ревност между София и Димо. Ще издържи ли връзката им този тест?

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – от понеделник до петък, в 22.30 ч. по NOVA. 

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на „София – Ден и Нощ” тук

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NОVA PLAY.