Какво свързва “лудия репортер” с възрожденското градче – вижте този петък в рубриката за пътешествия на сутрешния блок по NOVA

Едно необикновено пътешествие в Банско и околностите му с Даниел Петканов очаква зрителите в “Опознай България” този петък по NOVA. “Лудият репортер” ще представи китното градче извън клишетата за механи и ски писти.  Пътят на Даниел ще започне от килията, в която е била замислена най-важната книга на Възраждането ни – “История славянобългарска”, а след това ще продължи по стъпките на Вапцаров, за да ни разкрие как е живял именитият поет. Голямата изненада пък ще са трите му най-любими занимания в зимния курорт.

Какво свързва Даниел Петканов с  Банско - гледайте този петък в рубриката “Опознай България” в сутрешния блок на NOVA “Здравей България”.

Снимки от разходката на Даниел Петканов може да видите ТУК

По темата

"Опознай България" е рубрика на сутрешния блок, която NOVA реализира съвместно с уебсайта Оpoznai.bg, част от портфолиото на Нетинфо.

В "Здравей, България" в петък  известни личности показват непознати места от родината и разкриват защо са толкова специални за тях. А за всички любители на пътешествията най-изчерпателният каталог на забележителностите в България Оpoznai.bg предоставя над 5 000 статии с полезна информация за природни обекти, култура и изкуство, събития, места за забавления и подслон.