24-годишната Станислава е била извикана в понеделник в полицейското управление в Несебър

Дъщерята на Митьо Очите и приятелят ѝ - в ареста за 24 часа. Полицията проверявала дейността на таксиметровите компании, близки до баща ѝ. Днес и двамата бяха освободени.

24-годишната Станислава Желязкова и 27-годишният ѝ приятел Велислав Попов  били извикани за разпит вчера следобед. Днес пред офиса на фирмата им в Слънчев бряг екип на Нова срещана млад мъж, за когото има предположение, че е бъдещият зет на Митьо Очите.

По темата

 

„Аз имам една фирма, каквото има ще излезе. Няма какво да се разследва, всичко ни е законно. Повече няма да ви давам обяснения”, заяви младият мъж. 
 
В офиса на фирмата пък беше Станислава Желязкова.
 
„Не бих желала да коментирам. Смятах ви за сериозна медии, но просто падате на нивото на жълтите. Няма извинение за това нещо, благодаря ви за интервюто”, беше единственият коментар на Станислава Желязкова. 
 
От МВР съобщиха, че проверката на дъщерята на Митьо Очите е открила престъпления.
 
„Госпожицата е задържана до 24 часа. Има образувани досъдебни производства, повече от едно. Говорим за определено документно престъпление”, заяви главният секретар на МВР Георги Костов.
 
Разпитвани са и таксиметровите шофьори от фамилната фирма. И те са освободени.
Досега се смяташе, че таксиметровата компания на Желязкови е една и се води на името на майката на Митьо Очите - Станка. По неофициална информация обаче фирмите са 12 или 13. 
 
Репортер: Цеца Алексова