Не пропускайте риалити шоуто от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Любовта витае в Къщата на VIP Brother , а въздухът е наситен с всякакви емоции, породени от  изненадващите ситуации сред звездите. Жана Бергендорф призна на своите Съквартиранти, че симпатията ѝ към Явор Бахаров прераства в нещо повече. Подтиквана от Емануела и Роро, певицата започна да прави малки жестове и намеци на актьора, но до този момент той не дава ясни сигнали дали отвръща на чувствата ѝ.

За разлика от любовта на Жана, тайната любовна мисия на Емануела и Борислав е изправена огромната заплаха , която се казва Миглена Ангелова. Дамата в червено, без много да увърта, призова Емануела да се старае повече в изпълнението на мисията си и дори актьорската игра на певицата не я разубеди. Миглена е убедена, че няма как нещо такова да бъде скрито от нея, но докато останалите все още не подозират нищо проблем за “влюбените” няма.

Новата седмична мисия “Очаквай неочакваното” буквално изстреля от леглата всички звезди още от първата сутрин. Съквартирантите бяха изненадани с тренировка по Kangoo Jumps, а по-късно и със собствено научнопопулярно предаване. Ирина Тенчева и Роро станаха първите водещи на “Дивите животни на Нови хан”, а докато показваха изключително отровни и редки видове паяци и змии, те трябваше да ги оприличават на свои Съквартиранти, които с  интерес  гледаха предаването.

Мисията “Дивите животни на Нови хан” обаче отново предизвика противоречия, а Рени се оказа най-засегнатия Съквартирант. Тя се конфронтира с Ирина поради факта, че водещата я определи като безлична и двете дами си размениха поредица от остри реплики. Освен Ирина и Рени, Жана за пореден път стана обект на критиката на Глория Петкова, а причината беше една глава лук. Манекенката обвини Жана, че не спазва разпределението на Ути за дажбите до следващата седмица, тъй като взе цяла глава лук за себе си. Бергендорф бе изключително обидена от забележката, а след като Ирина се застъпи за нея и изненада Глория, която се почувства засегната и избяга в спалнята.

Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg