Не пропускайте днес от 13.00 ч. на живо срещата от Ей Ти Пи Стокхолм Оупън

Кевин Андерсън ще бъде съперник на Григор Димитров на четвъртфиналите днес на тенис турнира от Ей Ти Пи Стокхолм Оупън. Двубоя можете да гледате от 13.00 ч. на живо в ефира на DIEMA SPORT2 и в GONG PLAY.

Кевин Андерсън и Григор Димитров са добри познайници, като до този момент са играли шест пъти помежду си, а статистиката е в полза на българина с 5:1 победи. Мачът е първи в програмата на централния корт, информира Gong.bg

Кои обаче са силните страни на южноафриканеца и какви са шансовете за успех на най-добрия ни тенисист? Вижте повече във видеото.

По темата

Нова Броудкастинг Груп придоби правата за излъчване на тенис турнира от Ей Ти Пи Стокхолм Оупън от 17 до 23 октомври в каналите на DIEMA EXTRA – DIEMA SPORT и DIEMA SPORT2. Това е турнирът, на който най-добрият ни тенисист Григор Димитров печели първата си титла при мъжете през 2013 г. и зрителите на DIEMA EXTRA ще имат изключителното удоволствие да проследят на живо представянето му. Тенис турнирът може да се проследи на живо и онлайн на GONG PLAY.