Гледайте концерта на живо от 20 часа NOVA

Тази година "Нова Броудкастинг Груп" е основен медиен партньор на Българската Коледа. Точно в осем вечерта започва големият концерт-спектакъл, посветен на благотворителната инициатива. Нова телевизия ще го излъчи пряко от Народния театър. Как изглежда сцената, на която ще се съберат най-обичаните лица на България, показват Рада Богданова и Росен Илиев. 

По темата

Неслучайно и сцената на Българската Коледа прилича на детска стая.Организаторите са се погрижили в тази нощ тя да е шарена - събрали са звезди от всички поприща: Графа, Миро, Веско Маринов, Преслава, Николина Чакърдъкова, Бербатов, Кубрат Пулев и други. 

Целта е да трогнат пуликата и не само за една нощ. Първо защото дарителската инициатива на президента продължава по цяла година. И още повече, защото през 2017-та тя ще е посветена на хронично болните деца. Тези, които страдат цял живот. 

С повече достъп до рехабилитация или с по-добра медицинска апаратура, животът на хронично болните деца може да стане по-шарен. В каузата на звездите довчера ще се включат и техните деца и внуци. Отворете сърцата си и Вие. Подкрепете "Българската Коледа"!

Гледайте концерта "Българската Коледа" от 20 часа по NOVA.