От ДПС очакват увеличение на гласовете от чужбина и от страната

Какви са приоритетите пред ДПС за изборите?

"Очакваме като цяло ръст на гласовете за ДПС от чужбина и от страната. Имаме надежда да бъдем доста по-силна парламентарна група", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Мукаддес Налбант, кандидат за депутат от ДПС.

Представителят на ДПС заяви, че съставянето на стабилно правителство зависи от първите три политически сили, а движението би подкрепило управление, което е стабилно, което има програма, а по отношение на ГЕРБ кандидат за депутат изрази мнение, че стилът и начинът на управление на тази партия трябва да бъде сменен.

Мукаддес Налбант подчерта, че ДПС няма да се откаже от ценностите на либерализма, но би направила компромиси само в името на националните интереси на България, когато става дума за преговори между партиите. Тя допълни, че никой не бива да забравя, че политиката е изкуство на компромиса и без диалог нищо няма да се постигне за доброто на страната.

Политикът припомни, че партията винаги е поддържала идеята за програмно правителство.

За качествени промени в сферата на образованието Мукаддес Налбант, специалист по темата, е убедена, че са нужни хора, които много добре познават системата.

Вижте повече във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.