Според него в кабинета на Главчев има много хора от ПП-ДБ

Виждате кои са новите министри - от "Продължаваме промяната – Демократична България" има много хора, за другите е рано да съдим, нека им дадем време да се докажат. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ДПС Делян Пеевски след полагането на клетва на кабинета "Главчев". 

Цончо Ганев: "Възраждане" няма доверие на служебния кабинет

Относно скандала около задържаните при акцията директора на Агенция "Митници" и главния секретар на МВР Живко Коцев, Пеевски коментира, че никога не е имало подобен казус в държавата.

"Планини от кеш, партия на пудела... Това красиво същество носи пачки към господарите си. Видяхме кои са те на снимките", посочи депутатът, относно разпространени снимки в социалните мрежи. 

СНИМКИТЕ ВИЖТЕ ТУК

"Да видяхте някой от ДПС? Да видяхте някой от ГЕРБ? Целият елит на ПП-ДБ е на тези снимки в особени състояния с едни контрабандисти", коментира още Пеевски. И изрази надежда Прокуратурата и службите "да не прикрият нещата и всичко да излезе наяве". По думите му българските граждани трябва да видят кой политически елит е откраднал парите им.

"Това са парите, които трябваше да са в бюджета и да бъдат за българските граждани. Но видяхме къде са – по скъпи почивки в чужбина, по планини от кеш“, коментира депутатът. 

Нинова: Служебният кабинет е на ГЕРБ

В отговор на въпрос дали Калин Стоянов и Живко Коцев трябват да останат на постовете си, Пеевски призова да се видят разпространените снимки. 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: Саня Петкова, БТА