На място има полицейски екип и психолози

Полицаят Венцислав Караждов, осъден на доживотен затвор за убийството на родителите си, се е барикадирал в дома си. Заради това не може да бъде отведен в затвора. Това научи NOVA. Присъдата на бившия служител на реда беше потвърдена в четвъртък. 

Барикадиралият се мъж в Казанлък три пъти е лежал в затвора

В момента на място в дома на Караджов в Пловдив има полицейски екип и психолози, които се опитват да го убедят да излезе. 

Районът около дома на неговите родители е отцепен. Адвокатът на Караджов – Зоя Тошкова, потвърди, че той се е затворил в къщата. Днес тя му е съобщила присъдата. Мъжът е казал на сина си да не се прибира, след това е махнал проследяващата си гривна и е отишъл в къщата на родителите си. Той е казал на адвоката си, че е въоръжен, но не е ясно с какво оръжие. 

Наскоро съпругата му го е напуснала. Мъжът е заявил, че е невинен и че няма какво да губи, както и че няма да влезе невинен в затвора.

На 17 май 2016 г. съседка открива телата на неговите родители с 8 куршума. Той отричаше до последно да ги е убил. Днес ВКС потвърди доживотната му присъда.

Униформените остават на място. Живущите в отцепения периметър не се допускат да се приберат в домовете си.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase