Не пропускайте концерта на X Factor тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Финалистите на X Factor ще се срещнат с една от най-известните R&B групи Boyz II Men броени часове преди концерта им в София в петък. Талантите в шоуто вече подготвят и специална изненада за срещата си с четирикратните носители на „Грами”. Момчетата, които изпяха хитове като I’ll Make Love To You и End Of The Road, не за първи път стават част от X Factor. Те са били специални гости в британското издание на шоуто през 2012 г., където се изправят срещу самия Саймън Кауъл. Сега триото ще стане част и от българския X Factor, като се срещне лично с финалистите.

Преди срещата с хитовата банда на 90-те, талантите се срещнаха с дясната ръка на Саймън Кауъл и директора на международни продукции на Syco Enterteinment – Аби Дойл. Тя беше специален гост на X Factor и „Вирджиния Рекърдс” по време на концерта във вторник вечер. „Шоуто в България става все по-добро!”, коментира тя. „Срещала съм се лично с Жана, Рафи, Ангел и Моисей и съм чувала за доброто развитие на тяхната кариерата след участието им в X Factor. Тази година мога да кажа, че съм изключително впечатлена от няколко участници, в които виждам огромен талант и потенциал на победители”, заяви тя. Аби Дойл не пропусна да даде оценка и за журито, за което каза, че е в отлична форма – емоционално и същевременно заредено със състезателен дух.

Довечера на сцената на X Factor ще излезе и соул певицата Рут Колева, която ще представи новото си парче „Тук с теб” в нестандартен микс с хита „Близо”.    

Пред колко труден избор ще бъде поставено журито в днешната вечер на елиминации и кой ще напусне сцената? Не пропускайте концерта на X Factor тази вечер от 22.00 ч. по Нова.