Гледайте първия полуфинален мач за Купата на България днес от 17.00 ч. на живо по Diema Sport

Черно море посреща днес Локомотив Пловдив в първия полуфинален сблъсък в турнира за Купата на България. Двата тима се изправят един срещу друг на стадион „Тича“ във Варна от 17.00 ч., а двубоя можете да проследите директно по Diema Sport, както и да гледате с картина в Gong Play.

Мачът Черно море - Локомотив Пловдив се очаква с огромен интерес във Варна, а от Черно море призоваха своите привърженици да напълнят трибуните на стадион „Тича” и да подкрепят отбора. В последните дни и от двата лагера определиха сблъсъка, като може би най-важния за сезона.

За пловдивчани именно полуфиналният сблъсък е голямата надежда за нещо повече пред сезона. Привърженикът на Локомотив Пловдив Христо Томов дори обяви сериозен финансов стимул за отбора, който включва преминя от 20 хиляди лева при класиране на финала в състезанието, 100 хиляди при спечелване на трофея и апартамен в Пловдив за героя на мача при спечелване на Купата на България.

Реваншът, след който ще стане ясен единият финалист в състезанието, е на 28 април в Пловдив. В другата полуфинална двойка един срещу друг излизат Лудогорец и Левски.

Подробности за подготовката на двата тима за двубоя четете на Gong.bg.

Не пропускайте първия полуфинален мач за Купата на България днес от 17.00 ч. на живо по Diema Sport.

Снимка:  БГНЕС