Ако вие също търсите любовта, запишете се за кастинг за втори сезон на предаването на http://novatv.bg/dating

Уникалният социален и телевизионен експеримент на Нова „Женени от пръв поглед” завладя сърцата на зрителите и ги накара да повярват, че възможно да намериш своята половинка по този нетрадиционен начин. Ако вие също търсите любовта и сте готови да се доверите на експертите на предаването, за да я намерите, вече имате тази възможност. Нова обявява кастинг за втори сезон на „Женени от пръв поглед”. Запишете се на сайта http://novatv.bg/dating и това може да е началото на най-голямото приключение във вашия живот.

Междувременно продължават и приключенията на трите двойки във формата в момента. Младоженците отново се срещнаха с експертите, за да им споделят как се развиват техните отношения. Атанас и Антония посетиха семейния терапевт Милена Каменова. Наско проведе откровен разговор насаме с Милена и сподели защо не може да бъде такъв, какъвто съпругата му иска. Той призна, че никога не е имал сериозна връзка и не знае как да се държи. Изискванията на съпругата му са високи, но Наско разкри, че няма нищо против тях, просто е по-притеснителен и затворен и му трябва време, за да започне спокойно да споделя с нея.  Милена се опита да убеди Антония, че всеки има „свое темпо на разкриване пред партньора и не е необходимо Наско да бъде притискан”. След разговора Атанас и Антония се отправиха на пътуване към Кърджали, за да се запознае Тони с роднините и приятелите на Наско. Това пътешествие им оказа благотворно влияние и двамата споделиха, че сериозно планират създаването на потомство.

Светлана и Стефан също се срещнаха с Милена Каменова. Пред семейния терапевт те за първи път разказаха за интимните си отношения. От разговора стана ясно, че Светлана и Стефан си пасват перфектно във всички отношения, включително и секса. Двамата разкриха, че не могат да повярват на щастието си и всичките им съмнения, че подходът на експертите няма да проработи са изчезнали. Но дори в Рая съществуват противоречия, а младото семейство  Каръбски не прави изключение. Двойката посети известен хипермаркет за обазавеждане, за да може Светлана избере аксесоари за новия дом и да го направи една идея по-артистичен. Там двамата съпрузи откриха, че вкусовете им не съвпадат, защото всичко, което се хареса на Светла, не допадна на Стефан. Той държи да запази стерилната обстановка в жилището си и двамата дори се пошегуваха, че може да го разделят и всеки да си обзаведе своята част от къщата. Така лекото разногласие между съпрузите отшумя като шега.

Съвсем различна е обаче ситуацията при Гергана и Георги. Двамата посетиха стая за загадки, надявайки се, че играта ще ги сплоти. Там обаче отново те отново претърпяха провал, защото Георги се увлече да чете всички загадки и загуби ценно време. Загубата на играта доведе двамата съпрузи до взаимни обвинения. Гергана обвини Георги, че е загубил времето на двамата и е можел да бъде по-бърз, а той потърси причината за провала им в прекалената ѝ амбиция и желание за победа. Двойката отиде на посещение при сексолога на предаването д-р Бостанджиев, за да се опита и той да потърси основния проблем между двамата. По време на сеанса Гергана обаче се разстрои от отговорите и коментарите на Георги, хвърли микрофона и напусна стаята.

В следващия епизод предстои първата среща между трите двойки на „Женени от пръв поглед”. Какво ще си кажат, ще разберем във вторник от 21.00 ч. по Нова. Ако вие също търсите любовта и сте готови да се доверите на експертите на предаването, запишете се за кастинг за втори сезон на формата на сайта http://novatv.bg/dating.