Не пропускайте да видите новите героини в „Мис Пепеляшка” следващия четвъртък от 22.00 ч. по Нова

След като разбуни духовете с участието си в конкурса Мисис Свят в САЩ, провокативната Анита Мейзер не пропусна възможността да го направи пак в новото риалити „Мис Пепеляшка” по Нова. Известната бизнес дама се завърна от Коста Рика само заради своето участие в предаването. Анита размени мястото си с фермерката Олга Ангелова от село Боровци.

Последвалото приключение се оказа паметно преживяване и за двете дами. Макар да е свикнала да води ексцентричен и охолен живот, Анита разбра, че екзотиката на българското село хич не е за пренебрегване. По време на своя престой в стопанството на Олга Mrs Bulgaria World научи няколко важни урока като факта, че доенето на кози с ръкавици и салфетки е невъзможно, а силиконовите импланти пречат на земеделската работа. Анита не пропусна да въведе и някои рационализации в градинарството, като замени садилото за разсад с токчетата на марковите си обувки. Знанията в областта на маркетинга, придобити в САЩ, пък ѝ помогнаха да завладее и земеделския пазар в Берковица. Анита трябваше да защити честта на своята домакиня в местната ловна дружинка и не пропусна възможността да постреля по панички с ловната пушка на Олга.

Не по-малко вълнуващи приключения очакваха самата Олга във Варна. Още при пристигането си тя бе посрещната от Елза Парини, която се оказа близка приятелка на Мейзер. Фермерката се настани в луксозен апартамент на последния етаж на кооперация, която е собственост на Анита, с прекрасен изглед към Евксиноград. Скоро обаче Олга разбра, че луксът и удобствата често се превръщат в неудобства особено когато системите за сигурност в частния ти асансьор са толкова големи, че ти пречат да се прибереш. Въпреки тези дребни спънки, фермерката оцени високо незабравимите преживявания, които предоставя стандартът на живот на Анита. Олга имашe възможност да плува заедно с делфини, както и да направи морска разходка с частна яхта в изисканата компания на Киро Скалата и дъщерята на Анита. Тя също научи няколко ценни урока, един от които е, че поддържането на женската красота боли. Олга сама изпита болката, като се подложи на козметичните процедури на Mrs Bulgaria World.

Какво споделиха двете участнички една с друга за своите преживявания, за цената на славата и за житейските уроци, гледайте във видеото към статията.

Не пропускайте да видите кои са новите героини в „Мис Пепеляшка” следващия четвъртък от 22.00 ч. по Нова.