Не пропускайте решенията на двойките за тяхното бъдеще следващия вторник, 26 май, от 21.00 ч. по Нова

„Общата среща на трите двойки в „Женени от пръв поглед” е  много важна за експеримента, защото дава възможност на младоженците да намерят разбиране и да се облегнат на някой, който е преживял същото”, смятат експертите на предаването. Трите двойки от социалния експеримент на Нова се срещнаха за първи път, но развоя на вечерта успя да учуди дори експертите на предаването. Гергана запозна Светлана и Антония с нейната история и двете жени се настроиха срещу Георги още преди да са го видели. По време на общата вечеря атаките срещу него бяха постоянни, но той стоически се опита да обясни всяка своя постъпка. Другият факт, който изненада експертите беше пълната липса на мъжка солидарност. Наско и Стефан не се опитаха да защитят Георги нито да успокоят половинките си, което според специалистите издава слабост. Проблемите на Георги и Гергана обаче накараха да Наско и Тони, както и Светлана и Стефан да погледнат отстрани своите отношения и да оценят това, което имат. Вечерта беше изпълнена с размисли и равносметки. 

Освен емоциите да срещнат хора, които са поели същия риск като тях, двойките репетираха и за родителството. Светлана и Стефан бяха изненадани от сестрата на Светла, която помоли за помощ в гледането на сина й. Наско и Тони пък поеха грижите за племенничките на Антония и двамата затвърдиха желанието си да имат деца. Сексологът на предаването- доктор Бостанджиев, определи това тяхно желание като напълно прибързано.

В следващия епизод на „Женени от пръв поглед” двойките трябва да решат дали искат да продължат заедно, или ще се разведат. Не пропускайте решенията на младите семейства за тяхното бъдеще следващия вторник, 26 май, от 21.00 ч. по Нова.