Не пропускайте да видите кои са новите участнички в „Мис Пепеляшка” следващия четвъртък от 22.00 ч. по Нова

Сблъсък на силни характери с предизвикателствата на необичайна за тях действителност видяха зрителите в седмия епизод на новото риалити шоу „Мис Пепеляшка” по Нова. Носителката на титлата „Мисис България Глоуб” Мариана Маринова размени своя живот с този на фермерката Борислава от село Любеново.

Мариана трудно може да съвпадне с клиширания образ на кралица на красотата. В гардероба ѝ преобладават дънките, а не скъпите тоалети. Къщата ѝ също не блести с излишен лукс. Любителка е на тауировките и екстремните спортове. Все пак признава, че има една голяма слабост – мощните и скъпи коли. Спокойно можем да кажем, че блондинката, която организира конкурса „Мис Силикон”, е „мъжко момиче”, което не се плаши от предизвикателствата, макар че самата тя избягва това определение. Участието ѝ в „Мис Пепеляшка” обаче затвърди това впечатление. Мариана хладнокръвно пое задълженията на Борислава в семейната овцеферма. Мисис България Глоуб се справи с обгрижването на овцете и козите, като дори се престраши да се заеме с тяхното подстригване. Стоически се зае и с приготвянето на традиционното за Гергьовден агне и дори получи похвали за подготовката на чевермето.

На по-малко наситена с емоции беше програмата на Борислава в дома на Мариана. Фермерката също доказа, че е мъжко момиче, калено с труд от сутрин до вечер, благодарение на който е изградило завиден стандарт на живот. По външност Борислава също не отстъпва на една кралица на красотата. Но едва ли представата ѝ за ежедневието на една носителка на титлата „Мисис България Глоуб” съвпадаше с това, което я очакваше. Борислава трябваше да издържи няколко тренировки по модерните за градските момичета екстремни спортове – от канго джъмпс до това да яхне вълните с уейкборд. Тези преживявания обаче не я впечатлиха, нито ѝ доставиха удоволствие, тъй като според нея подскачането като кенгуру не е много смислено занимание. Фермерката се фрустрира и от предложението да си направи татуировка в любимото студио на Мариана.  Ефектът от козметичните процедури и часът при фризьора пък я разочароваха и тя не скри своето недоволство от новия си външен вид.

Оказа се, че макар да си приличат много като характери, ценностите на миската и фермерката доста се различават. Въпреки това те не скриха взаимната си симпатия при тяхната среща. Какво си казаха двете дами за своите преживявания в шоуто, гледайте във видеото.

Не пропускайте да видите кои са новите участнички в „Мис Пепеляшка” следващия четвъртък от 22.00 ч. по Нова.