Продуцентът разкри очакванията си за грандиозния финал на „Като две капки вода” пред пред Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се”

„За пръв път в третия сезон на „Като две капки вода” имаме чисто мъжки финал. Досега винаги е било „цветно” накрая. Странно е. Просто мъжете тази година се справят много добре. Какво мога да кажа за Фицата или изненадата Криско, който успешно влиза във всякакви образи и никой не очакваше такова нещо от него… Ненчо Балабанов влезе в образа на FaceБойко и малко преди „Като две капки вода” придоби популярност, но точно в това шоу хората видяха толкова много талант в него… Васил е по-известен като поп фолк краля, а тук му се наложи да влиза в какви ли не образи и той се справи много добре”. Така продуцентът на шоуто за пробразявания Магърдич Халваджиян коментира пред Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се” финала на третия му сезон, който ще се състои в понеделник, 25 май, от 20.00 ч. по Нова.

„Шегите на Зуека и Рачков по мой адрес са плод на моментното им състояние. Те не са режисирани, аз нямам представа какво ще ми кажат”, коментира Магърдич Халваджиян „пререканията” си в ефир с водещите на „Като две капки вода”. Продуцентът открехна завесата за случващото се с журито зад кулисите на шоуто.  „Аз самият обичам много да се изненадвам. Дори в студиото сме направили различни входове, през които влизат журито и участниците, за да не се срещаме вътре. Целта е да се изненадам, когато ги видя с грим на сцената, а не преди това в гримьорната.  Създали сме тези правили. По същия начин държа да не знам сценария, така че да не знам какво ще ми кажат Зуека и Рачков. Вътре в сценария са заложени закачки от Влади Априлов, който измисля доста добри неща, но импровизаторските качества на Рачков и Зуека ги надграждат”.

„Ние сме приятели и колеги. Вече 15 години работим заедно и аз се забавлявам изключително много с тях. Приемам техните реплики към мен като част от забавлението и играта. Не се засягам”, разкри Халваджиян.

„Училището е важно, но още по важна е семейната среда и ценностите, които децата усвояват децата в нея”, заяви Магърдич Халваджиян като пожелание за празника на славянската писменост и култура към зрителите.

Продуцентът изказа и своето одобрение към кампанията „Аз избрах да не преписвам”, която е част от инициативата „Мисия образование” на Нова. „Преписването е кражба. Ти не разчиташ на себе си. Ако ти продължиш да го правиш, ти цял живот ще разчиташ на някой да ти свърши работата”, смята Халваджиян.

Какво още рзкри Магърдич Халваджиян за живота си и шоубизнеса в България пред Мариян Станков – Мон Дьо, гледайте във видеото.

Не пропускайте грандиозния финал на трети сезон на „Като две капки вода” в понеделник, 25 май, от 20.00 ч. по Нова.