„Като две капки вода” на първо място е шоу, заяви Ненчо Балабанов в „Здравей, България” броени часове преди финала

В действителност „Като две капки вода” е състезание, но на първо място това е шоу, заяви актьорът Ненчо Балабанов. Той гостува в „Здравей, България” броени часове преди финала на шоуто тази вечер от 20.00 ч. по Нова, когато заедно с Азис, Криско и Филип Аврамов-Фицата ще се впусне в надпреварата за първото място.

„Между нас през целия сезон на „Като две капки вода” не се усещаше състезателен дух, който да ни пречи да се забавляваме и да работим”, обясни Балабанов. Той подчерта, че сцената е сплотила приятелски участниците в шоуто. 

„Посланието на песента „Векът на любовта” е страхотно”, коментира той превъплъщението си в Коцето Калки тази вечер и добави. „И когато ме питат за какво мечтая, отговарям, че действително мечтая за световен мир. Освен това смятам, че любовта ще ни помага да вървим напред”. 

Пред екипа на „Здравей, България” Криско също коментира преобразяването си на финала като Кърт Кобейн и изпълнениетo на Smells Like Teen Spirit. „Идеята ми беше да се предизвикам с изпълнение, за което не съм сигурен дали ще успея да се справя. Важно ми беше хората да видят Криско в друга светлина”, обясни той участието си в шоуто. 

По време на финала Азис ще представи един от големите хитове на Цеца Величкович. „Тази вечер ще дам воля на вибратото си, както иска да звучи”, обеща Азис, като призова феновете да слушат всякакъв вид музика и жанр. „Няма грозна и лоша музика, има кофти изпълнения. И аз съм живото доказателство, че деленето на жанрове не е готино”, подчерта изпълнителят. 

Образът на Тодор Колев е финалното предизвикателство за Филип Аврамов-Фицата. „Искам хората да си спомнят за този човек с любов. Тодор Колев е актьор и музикант на световно ниво. Това е най-голямото ми предизвикателство досега, но пък нищо голямо не идва от лесни задачи”, разказа той.

Как ще се справят четиримата претенденти и кой ще бъде фаворитът на сезона? Вижте повече във видеото от „Здравей, България” и не пропускайте финала на „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.