Участниците разкриват какво се случва с тях след края на предаването в „Женени от пръв поглед-финалът” в петък от 21.00 ч. по Нова

Развръзката от уникалния социален експеримент на Нова „Женени от пръв поглед” е положителна за две от трите двойки, избрани да участват в него. Светлана и Стефан и Атанас и Антония избраха да останат партньори и след предаването, а Георги и Гергана философски решиха, че е по-добре и за двамата да разделят своите пътища. Според експертите предаването даде възможност на много хора да припознаят своите проблеми с тези на участниците и да ги преосмислят, като през цялото време чуват професионалните мнения и съвети. 

Освен отговора на най-важния въпрос в „Женени от пръв поглед”, зрителите видяха и какви заключения си е направил всеки участник след най-интензивните му пет седмици. Шестимата младоженци обясниха, че експеримента им е дал отговори на много въпроси и в никакъв случай не съжаляват за участието си в него. Единствено Георги призна, че се чувства психически натоварен, но се надява това чувство скоро да отшуми и положителните спомени да надделеят. Двамата с Гергана няма да се откажат да търсят любовта и се надават тя да ги приеме такива, каквито са. Останалите две двойки имат сериозни планове за бъдещето и вярват, че са срещнали любовта, благодарение на експеримента.

Три месеца след края на експеримента шестимата участници ще се съберат заедно с експертите, за да разкрият какво се случва в живота  им и ще отговорят на всички въпроси в студиото на „Женени от пръв поглед-финалът” този петък, 29 май,  от 21.00 ч. по Нова.