Участниците и експертите отговорят на въпроси във финалния епизод на „Женени от пръв поглед” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

„Може би най-критичният момент за всяка двойка е приключването на експеримента. Дотогава те са свикнали всичко да се случва със страхотно темпо и когато камерите угаснат, сякаш животът им започва да върви много бавно, като те обръщат много повече внимание на половинката си и качествата й” - така продуцентът на „Женени от пръв поглед” Витомир Саръиванов коментира периода след експеримента и неговото влияние върху участниците.

Зрителите ще разберат какво се случи между тях три месеца след края на експеримента във финалния епизод тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Шестимата участници ще гостуват в студиото на „Женени от пръв поглед”, за да разкажат за обратите в живота им, а някои от признанията са шокиращи. 

Експертите на предаването също ще присъстват и заедно с участниците ще дадат отговор на много въпроси. Съумяха ли да запазят връзката си и след края на експеримента Атанас и Антония, Стефан и Светлана? Бременна ли е някоя от тях? Виждат ли се още Георги и Гергана или имат нови половинки в живота? Как се отрази славата и публикациите в медиите на шестимата младоженци? Защо Георги обвинява експертите за провала на брака си? 

Тези и още много други въпроси ще намерят своите отговори тази вечер от 21.00 ч. в „Женени от пръв поглед-финалът” по Нова.