Не пропускайте „На кафе” от 9.30 ч. по Нова

В сряда в предаването „На кафе” Джуджи, Елица и Сашо Дойнов ще влязат в ролята на детективи и ще се опитат да открият кой седи зад извършено престъпление в една от популярните в последно време стаи за игри и загадки.

Гала пък ще представи на зрителите вълнуващата история на семейство с две недоносени деца, които са изправени пред доста трудности. Ще научим и новости около кампанията на „На кафе” в помощ на малките българчета, които страдат от здравословни проблеми в резултат на преждевременно раждане.  Вили и Краси Гюлмезови и Ева от Тоника Домини също ще разкажат в студиото си защо са решили да подкрепят каузата на „На кафе”.

Всеки, който иска да помогне за каузата на „На кафе” в подкрепа на недоносените деца, може да го направи, като изпрати DMS с текст Nedonoseni на номер 17777. 58 675 лева е необходимата сума за купуването на високоспециализирания апарат за неонатологичното отделение в „Майчин дом” - София. 

А какви са новостите около Вили и Краси Гюлмезови и Ева от Тоника Домини и какви са новите им музикални проекти , ще разберем в „На кафе” в сряда от 9.30 ч. по Нова.