Известната журналистка е домакин на последната вечеря в 5-ия звезден сезон на „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Кристина Патрашкова ще постави взривоопасен финал на 5-ия звезден сезон на „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Известната журналистка е домакин на последната вечеря в кулинарното шоу, а нейни гости са актьорът Станимир Гъмов, певицата Поли Генова, писателите Любомир Милчев-Денди и Ваня Щерева.

Партито ще има и определен дрескод – всички присъстващи трябва да бъдат облечени или да носят аксесоари в животински мотиви. За кулинарното представяне на Кристина Патрашкова пък ще помогне не кой да е, а личният готвач на Тодор Живков – бай Данчо. Така че менюто ще е ВИП, но на приемите на известните не липсват и интриги.

В предишния епизод Кристина Патрашкова  получи доста деликатна и рискована мисия – да открие неизвестни факти, които никога не са ставали обществено достояние, за своите гости.  Но известната журналистка няма да се ограничи само с поглед  в миналото на участниците в „Черешката на тортата”, а ще им да де възможност да надникнат и в своето бъдеще.

Ще свали ли маските на своите гости Кристина Патрашкова? Какво ще разкрие на зрителите за тях? И какво е ВИП менюто на Тодор Живков? Отговорът на всички тези въпроси ще разберем в последният епизод на 5-ия звезден сезон на „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.