Видеото към съвместния им проект – новия сингъл „Летен кадър“, ще направи своята премиера след седмица

Кадри от въздуха, на земята и под водата, заснети в две държави, включва новото видео на Deep Zone с Нелина и Веси Бонева „Летен кадър“. Песента е първият съвместен проект на групата с чаровната брюнетка и вторият, в който се изявява новата вокалистка на групата - 18-годишната Нелина, финалистка във втория сезон на X Factor. Парчето има и английска версия със заглавие „Get Together” и се очертава като един от най-силните кандидати за челните позиции в летните чартове. 

Видеото ще пренесе феновете на групата в слънчева Гърция със специални моменти от пътешествие с яхти сред острови, безкрайно синьо море, вълни и делфини. Deep Zone и Веси ще продължат лятното си видео приключение и на родна земя. Кадрите в България са заснети в   прекрасен басейн в Симеоново, който има шанс да се превърне в любимата им дестинация за бягство от летните жеги на софиянци.

Клипът е продукция на ScreenMixer под режисурата на младия и талантлив режисьор Бойко Щонов, които продължиха снимките на видеото от рано сутринта до късно вечерта, за да го завършат навреме. Въпреки капризите на времето, екипът успя да издебне достатъчно слънчеви моменти, така че клипът да отговаря на лятното настроение, което носи парчето. Солидно количество цветя в басейна придаде допълнителна екзотика на кадрите, а ослепителните Нелина и Веси смениха по три стилни визии. Комбинацията между двете се оказа изключително въздействаща, а момичетата демонстрираха завиден кураж и професионализъм, влизайки в басейна при доста ниските температури и на водата, и на въздуха.

Очаквайте видеото на новия сингъл „Летен кадър“ на Deep Zone с Нелина и Веси Бонева следващата седмица.