Певицата благодари за подкрепата на феновете и продуцентите ѝ в този труден за нея момент при гостуването си в „Комбина”

„Това е огромен урок за мен. Това са не една, а пет обици, които ще ми висят на ухото. Осъзнах, че е много важно да преценявам това, което аз съм като личност пред феновете и то във всеки един момент и трябва да бъда добър пример. Никога не съм си позволявала да давам лош пример и затова ми е много болно за коментарите по мой адрес”, заяви певицата Жана Бергендорф в „Комбина” по повод случилото се с нея тази седмица. Тя изрази съжаление за неудобството, което е причинила на семейството и продуцентите си.

„Става въпрос за битов скандал. Допуснах грешен човек до себе си. Никога не съм очаквала, че нещо подобно ще ми се случи. Очакванията към хората не бива да бъдат много големи”, разказа Жана.

„Бях в Първо районно полицейско управление, за да дам показания. Надявам се да не се налага да бъда там по какъвто и да е повод. Полицаите се държаха много човешки и разбирайки ситуацията”, разказа Жана.

„Много съм благодарна на феновете за енергията и подкрепата, с която ме заредиха при последния ми концерт в Бургас. Благодаря и за подкрепата на продуцентите ми”, сподели Жана.

Какво още разказа певицата за случая пред Лора Крумова и Галя Щърбева, гледайте във видеото.