Кристиян нервира Съквартирантите още от първия ден, не пропускайте „Big Brother: 100% натурален” по Нова

Само ден след като Съквартирантите прекрачиха прага на Къщата, тя се разтресе от скандали. Кристиян разбуни духовете и докара някои от мъжете до предела на търпението им. Властта, която най-младият обитател получи от Big Brother, само усложни нещата за останалите 12 участници и много скоро всички се обърнаха срещу диктата му.

В дейли епизода зрителите ще видят острите реакции на участниците и безмилостната диктатура на Кристиян. Младежът ще вземе най-ценното нещо в Къщата - водата, цигарите и ще намали храната, а потърпевшите ще възроптаят срещу неговите решения, което ще доведе до поредица от скандали. За всеобща почуда остри критики към Биг Боса ще отправи и най-спокойният човек в Къщата - Анита. 

В живото предаване във вторник прага на Къщата прекрачиха две силни дами - Николина и Аделина. Веднага след това Биг Боса на Къщата имаше право да номинира еднолично двама съквартиранти, като избра Братухчев и Кирил. Решението му разстрои и ядоса двамата мачовци, а довечера зрителите ще видят острите им реакции и коментарите на Кристиян.

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com