Деян Веселинов застава до Мира Иванова за съботно-неделното събуждане на зрителите с най-актуалното и любопитното от 8.00 до 11.00 ч. по Нова

Със силен старт вече от 8.00 чак до 11.00 ч. и поредица от интересни теми и гости съботно-неделният сутрешен блок по Нова „Събуди се” изненада зрителите днес. В ефир беше разкрита загадката кой застава до Мира Иванова.

Деян Веселинов ще партнира на утвърдената водеща всеки уикенд. Той е разпознаваемо телевизионно лице вече 10 години и приема дебюта си в публицистиката „като поредното професионално предизвикателство”, с което днес показа, че няма да му е трудно да се справи. Той е бивш баскетболист, изоставил кариерата си на спортист, за да сбъдне детската си мечта да стане спортен коментатор. Познат е на зрителите от футболните студиа на Diema Sport и Diema Sport 2 и с усмивка обещава, че ще остане верен на спорта и е готов да съчетава двете си екранни роли. Мон Дьо не пропусна да ни срещне отблизо с най-новия член на екипа на „Събуди се” в специално интервю.  

Верни на това, че в „Събуди се" всичко се вижда, днес в предаването двамата водещи показаха как ще се промени Европа и има ли заплаха за сигурността заради бежанската вълна. Разговорите с Надежда Нейнски, режисьорът Стефан Командарев, актьорът Асен Блатчеки и легендата Димитър Пенев, както и всички интересни репортажи от днешното предаване можете да проследите в сайта на NovaNews.  

„Събуди се" няма да изневери на стила си да следва актуалните теми от деня и седмицата и ще продължи да вижда и представя всичко интересно за зрителите. Очаквайте и в новия сезон поглед отвисоко на изминалата седмица, както и емоционални истории на непоказвани герои. 

В утрешния неделен ден „Събуди се" ще открие политическия сезон с Татяна Дончева, в търсене на отговора „Кой не иска борба с корупцията?”. Диана Найденова кара направо към границата, където един от най-опитните граничари ни показва местата, през които трафикантите прекарват бежанци. Миролюба Бенатова представя история за трафик и протекции от миналото в свое интервю от затвора с един български трафикант. Съединението ще оживее в ефира на предаването с възстановка на събитията от преди 130 години, а Магърдич Халваджиян и Саня Армутлиева ще ни разкрият къде и как търсят новия X Factor.

Всичко това и още много в „Събуди се” в неделя, 6 септември, от 8.00 до 11.00 ч. Всичко се вижда!