Не пропускайте да се посмеете с комедийната класика на българското кино тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Едно от най-известните и запомнящи се изпълнения на обичания артист Тодор Колев в култовата комедия „Опасен чар” ще зарадва  зрителите в празничната вечер на 6 септември, днес, от 20.00 ч. по Нова. Лентата на режисьора Иван Андонов отдавна се е превърнала в класика на българското кино и не се нуждае от представяне. Репликите от филма са навлезли отдавна в ежедневния говор на поколения българи, а освен невероятната актьорска игра на Тодор Колев, запомнящи изпълнения в „Опасен чар” правят и други любими артисти като  Невена Коканова, Стефан Мавродиев, Татяна Лолова и Цветана Манева.

В „Опасен чар”  Тодор Колев е интелигентен, очарователен и галантен – мечтата за всяка самотна жена. В действителност обаче е изобретателен мошеник, който обира наивни дами. Пътува от град на град, сменя имената и самоличността си, избирателно си набелязва жертвите и действа. Ястребовски, Соколов, Буревестников, Мисирков са само част от имената, които използва, за да избяга от отговорност до… следващия път. Може дори да инсценира собствената си смърт. Приключение без край на талантлив, но нереализиран актьор от живота, чиято единствена цел е да направи ежедневието си по-интересно.

Не пропускайте да се посмеете с култовата българска комедия „Опасен чар” в празничната вечер на 6 септември, днес, от 20.00 ч. по Нова.