Не пропускайте старта на четвърти сезон на X Factor на 8 септември, вторник, от 21.00 ч. по Нова

„Това ще е сезонът на характерите в X Factor, което много ме радва. Това е нещо, което държа да виждам в един изпълнител, защото успешните артисти са артистите с характер. Това търсехме при избора си.” Това разкриха двама от членовете на журито на музикално шоу №1 в света – Магърдич Халваджиян и Саня Армутлиева, при гостуването си в „Събуди се”.

Остават два дни до старта на четвърти сезон на X Factor, който е подготвил много изненади за феновете на шоуто.

„Има хора, които ми спряха дъха по време на прослушванията. Не са един и двама”, разказа Магърдич Халваджиян. На кастинга тази година са се явили много чужденци, като е имало и представител дори от Сейшелските острови. Тази година ще станем свидетели и на ново предизвикателство в тренировъчните лагери на X Factor, което се нарича „Изпитанието на шестте стола”.

„Оказва се изпитание не само за участниците, но и за нас. Във всеки отбор остават около 12-13 души, но на сцената има само шест стола. Още преди началото на това изпитание става ясно кой от нас на кой отбор става ментор. Всеки от нас трябва пред публика да реши кой да седне на шестте стола”, разкри Саня Армутлиева.

 „Най-тежкото в това решение е, че трябва да го вземеш на момента пред публиката”, допълни продуцентът на шоуто Маги Халваджиян. Според него е трудно да запазиш обективността си и да се дистанцираш от настроенията в залата, а е необходимо точно това, за да прецениш кой от участниците има заложбите и характера да продължи напред.

„Инстинктът на публиката е много важен. Той играе основна роля при избора на X Factor”, смята пък Саня Армутлиева и отблеяза колко различни са победителите в предишните сезони на шоуто.

Не пропускайте старта на четвърти сезон на X Factor на 8 септември, вторник, от 21.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com