Не пропускайте развитието на ситуацията в Къщата този вторник от 20.00 ч. по Нова

Николина е последният Съквартирант, напуснал най-известната Къща в България преди финала на Big Brother 2015.

Зрителите станаха свидетели на един от най-горещите лайв предавания от началото на шоуто. Причината беше, че сред коментаторите в студиото на Ники Кънчев бяха и бившите Съквартиранти Ирена и Цецо, които продължиха със своите словесни двубои, които често се разразяваха и в Къщата. В живото предаване тази вечер номинираните отговаряха на въпроси от студиото. Коментаторите Соня Колтуклиева, Ангел Джамбазки, Пламен Медаров подложиха номинираните на кръстосан разпит на живо пред очите на зрителите. Цветелин също не пропусна възможността да размени няколко реплики с Никита в познатия на всички негов стил. 

По време на предаването Big Brother даде възможност на един от Съквартирантите да откупи своята номинация с таен търг. Съгласно регламента, печели този, който е предложил най-високата сума. Всички номинирани обаче написаха 0 лева. По този начин Кирил, Никита, Аделина и Николина оставиха съдбата си в ръцете на зрителите. 

Междувременно противопоставянето между лагерите в Къщата продължава. През последните няколко дни Ади има здравословни проблеми. Лекарите й поставиха диагноза „обострена язва”, но нейното нежелание да напусне окончателно Къщата накара лагерът на Кирил да я заподозре в „самоубийствено желание за победа”.

В Къщата цари глад за цигари. Николина използва повода, за да създаде нова интрига. Тя разпространи слух, че Big Brother е извикал Аделина в Изповедалнята, за да й даде една кутия. Това предизвика поредната вълна на негодувание в Кирил, насочена към противниковия отбор. В студиото Ники Кънчев отрече това, което Николина твърди, да се е случвало.

Поради нестихващите скандали в Къщата Big Brother обяви седмичната мисия „Духовни практики” за абсолютно неуспешна. Така следващата седмица Съквартирантите ще разполагат с минимален бюджет от 90 лв. Кирил не можа да преживее новината, тъй като именно заради мисията той се раздели с 12-годишната си брада. Последва поредна размяна на обвинения за неуспеха на мисията.

Вероятно постъпката на Николина е една от причините да загуби зрителския вот и да излезе от Къщата. Пред Ники Кънчев юристката сподели, че преживяването в Big Brother е било невероятно и иска този сезон на шоуто да бъде спечелен от Кирил.

Не пропускайте развитието на ситуацията в Къщата в дейли епизодите и големият финал на 11 спетември, петък, от 20.00 ч. по Нова.

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.