Не пропускайте големият старт на четвърти сезон на X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова

„Ще следя с интерес четвъртия сезон на X Factor. Това е най-доброто шоу от този тип в България. Преди моето участие в него нямах наблюдение върху такива предавания, но атмосферата в шоуто е невероятна. Ще посетя да гледам на живо някои от концертите.” Това сподели победителят в трети сезон на музикално шоу №1 в света за България Славин Славчев при гостуването си в „На кафе”.

„Най-тежките моменти по време на шоуто за мен бяха, че трябваше да се живее в един хотел в продължение на месеци, без да можеш да  се върнеш вкъщи, за да се видиш с най-близките си хора. Но хубавите спомени и емоции са много повече”, разказа Славин. Едно от предизвикателствата за него е било изненадващото изпитание в началото на тренировъчните лагери, когато кандидатите е трябвало да пеят през нощта. „Но не бях много притеснен, защото моят глас „се събужда” през нощта”, пошегува се певецът.

„Скоро ще започна да работя по третото си парче. Вторият ми сингъл „Лош съм за теб” е дело на американски музиканти и продуценти. Музиката е на Алекс Джи. Това е поп с рок елементи.Навлязох в тази стилистика и започна да ми харесва. Българският текст е дело на Монти от група Ice Cream.

Какво още разказа Славин на Гала за преживяванията си в X Factor и какви разкриха водещите Алекс и Мария за изненадите на старта на четвъртия сезон на шоуто, гледайте във видеото към статията.

Не пропускайте големият старт на четвърти сезон на X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова.