Дуетно изпълнение на Ненчо Балабанов и Фицата е една от изненадите за зрителите в понеделник от 21.30 ч. по Нова

На 14 септември, понеделник, в ефира на нова ще се завърне хитовото шоу „Като две капки вода“ с един от грандиозните си летни концерти. Макар и само за една вечер, многобройните фенове на предаването ще се потопят отново в магията на превъплъщенията на някои от най-големите таланти на България като Ненчо Балабанов, Стефания Колева, Рафи Бохосян, Криско, Жана Бергендорф, Филип Аврамов, Станимир Гъмов и други звезди, познати от сцената на „Като две капки вода”.

Спектакълът, който напълни до пръсване Зала 1 на НДК и то в 2 поредни вечери, сега ще достигне до цялата страна. Ненчо Балабанов ще разплаче дамите с прекрасното си изпълнение на Hero нa Енрике Иглесиас. Отново той, заедно с колегата си Филип Аврамов, е подготвил голямата изненада на спектакъла - дуетно изпълнение на един голям хит, което публиката ще види и чуе за първи път. За пореден път тандемът Рачков/Василев ще докара до сълзи от смях своите фенове с невероятни импровизации, родени на момента, на престижната сцена на Зала 1 в НДК.

Не пропускайте два часа на силни емоции, хубава музика, импровизации, смях. Шоу от висока класа ще подарят водещи и изпълнители за зрителите в понеделник, 14 септември, от 21.30 ч. по Нова.